Ще живеем по 220 г. с помощ от извънземните?

Известният експерт по паранормални явления и смятан за екстрасенс на Запад Ури Гелер за пореден път смая своите последователи със странни твърдения.

Според него учените вече са се натъкнали на „висши същества“, които сега ще помогнат на човечеството да увеличи продължителността на живота, съобщава Daily Star.

Куку Гелер вярва, че извънземните ще научат хората как да „изкореняват всички болести“, като увеличат средната продължителност на живота до 220 г.

Вместо да плаши хората с агресивното поведение на извънземните, Гелер прогнозира, че те ще помогнат на хората да разрешат мистериите на привидно нелечими болести, позволявайки на всеки да живее много по-дълго.

Неотдавна Гелер, чиито специални екстрасензорни способности били тествани през 70-те от ЦРУ, или поне такива са версиите, предупреди учените от НАСА да се подготвят за масивна извънземна инвазия на Земята, която се предполага, че ще се случи в близко бъдеще.

Гелер вярва, че австралийски учени, картографиращи радиовълни, които са открили гигантски енергиен източник на 4000 светлинни години, може да са се натъкнали на съобщение от „висши“ същества от Космоса, писа лупа.бг.

Снимка: Pixabay

 

Източник: novinite.bg