Кирил Петков с послание – обяви война на мафията и каза за каква България ще се бори

Премиерът на България в оставка – Кирил Петков, току що публикува на стената си във Фейсбук послание към народа. В него той даде ясно да се разбере за какво бъдеще на страната ще се бори и обяви война на задкулисието и мафията. Към поста си в социалната мрежа Петков вгради снимката, която ползваме за този материал. Явно министър-председателят вече е отписал шанса ПП да съумее да състави нов кабинет в рамките на този Парламент.

ЕТО КАКВО НАПИСА КИРИЛ ПЕТКОВ:

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България.

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвям, че няма друг път освен напред – напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Източник: novinite.bg