Защо навремето Кристиано Роналдо продава своето Porsche на половин цена

Бившият масажист на Манчестър Юнайтед разкри как някога е успял да помогне на Кристиано Роналдо да намери телефонните номера на две звезди от X Factor в замяна на Porsche на половин цена.

Род Торнли работи в Юнайтед 19 години от 2000 до 2019 г. и през това време се срещна с много футболни звезди. Малцина обаче могат да се мерят с Роналдо. Португалската мегазвезда отправя странна молба към Торнли по време на престоя си в клуба. Това се случва през 2010.

Говорейки в подкаст с Джон Паркин и Крис Браун, Торнли си спомня, че е получил задачата да вземе номера на Дани Миноуг от името на Роналдо.

По това време Миноуг е съдия в X Factor, а самото шоу за таланти е домакин на редица гост-звезди, включително Кимбърли Уайът (бивша вокалистка на The Pussycat Dolls). Торнли каза, че Роналдо го е помолил да намери и нейния телефон.

Той продължи: „Казах му: Какво ще получа в замяна?“, а Роналдо отговаря: „Добре, искаш ли моята кола?“. Тогава той притежава кабриолет Porsche Carrera. „Когато премина в Реал Мадрид, ще ти я продам на половин цена.“ И Торнли се съгласява. Отнема му около 10 минути, за да вземе телефонните номера и да ги даде на играча.

Когато идва краят на сезона, Торнли припоня на Роналдо за сделката и му взима колата за £30 000, точно на половината от реалната ѝ цена. И още на следващия ден масажистът продава колата за £60 000.

Източник: Факти