Вижте новата Honda CR-V преди официалния ѝ дебют

През месец февруари тази година се появиха няколко патентни снимки на новото поколение Honda CR-V, които на практика разкриха всички новости около следващото поколение на популярния кросоувър. Сега в интернет се завъртяха нови снимки, които пристигат от китайското министерство на индустрията и информационните технологии, които напълно разкриват визията на шестата генерация Honda CR-V.

Не е изключено моделът за азиатския пазар да се различава от този, който ще видим в Европа, но все пак ни дава добра насока за това какво да очакваме от японския бранд. Впечатление прави наличието на нова по-голяма решетка в предната част, която е част от дизайнерския език на марката в последно време, особено в SUV сегмента. Формите на модела вече са по-остри от преди с повече ръбове, докато в задната част откриваме светлини с подобно разположение като при предходното поколение, но с нови графики.

Що се отнася до размерите, новата Honda се простира на 4.7 метра дължина и 1.87 метра ширина. Височината ѝ е 1.69 метра, а междуосието е точно 2.7 метра. Теглото на показаният модел е 1.68 тона. Азиатския модел ще се задвижва от 1.5-литров бензинов двигател със 190 конски сили, който задвижва само предните или четирите гуми, но в Европа вероятно ще видим друг силов тракт с помощ от електромотор.

Източник: Факти