Вижте какви автомобили от марката Rolls-Royce се продават в mobile.bg

Бърза справка в най-големия сайт за автомобили у нас – mobile.bg, показва, че към момента за продажба са налични 36 автомобила от ултралуксозната марка Rolls-Royce. Някои от тях са чисто нови, а най-евтиният се предлага за 18 999 лева и е произведен през далечното 1976 година.

„Евтините“, такива под 50 000 лева обаче са само два. Всички останали са с цена над 300 000 лева, като най-скъпият е милион и триста хиляди лева. Има и бронирани екземпляри, но прави впечатление, че най-скъпите са от модела Cullinan.

Първият всъдеход на Rolls-Royce, носещ името Cullinan, превъзхожда по дължина Bentley Bentayga с цели 30 сантиметра и конкурира Cadillac Escalade ESV с дълга база. Разстоянието между осите от 3 295 мм обещава кралски простори. Външните габарити са внушителни, но Cullinan не е огромен – дължината му е 5 341 мм.

Под гигантския преден капак се монтира само един двигател. Той е 12-цилиндров, има работен обем от 6.75 литра и развива максимална мощност 571 к.с. Максималният въртящ момент от 850 Нм е достъпен от 1 600 об/мин. Какви автомобили Rolls-Royce се продават у нас и на какви цени – можете да видите ТУК.

Източник: Факти