Ученик се яви пиян на шофьорския си изпит

Взимането на шофьорска книжка обикновено е трепет за много младежи, които с нетърпение очакват шофьорския си изпит и се подготвят трескаво за него. Днес ще ви разкажем за един младеж, който също се е „подготвил“ добре за шофьорския си изпит, но по малко по-различен начин. Действието се развива в Русия през изминалите месеци и бе споделено от пътната полиция в Хакасия.

Изпитващият разказва, че изпитът започнал както всеки друг с разглеждане на документите, кратко обяснение за това как ще протече всичко и стартиране с кормуването. Още в началото на процеса, изпитващият усетил миризма на алкохол, но не допуснал, че младежът може да се появи пиян именно на шофьорския си изпит.

Когато той започнал да шофира, обаче, това вече било повече от ясно. На въпроса дали е пил нещо, младежът отговорил, че е приел единствено валериан, за да се успокои. Изпитващият не повярвал на тази версия и извикал пътната полиция, която установила, че 18-годишният курсист всъщност е употребил алкохол. Малко по-късно той признал, че предишната вечер е употребил алкохол за което е получил и своето наказание.

Източник: Факти