Това е Aurdi-то с най-голям салон, което е обзаведено от мебелна фирма

Италия се смята за страната на добрия вкус, а Милано несъмнено е световната столица на дизайна. Ежегодната Седмица на дизайна в Милано впечатляващо доказва, че северният италиански метрополис заслужава тази титла. Тази година, от 6 до 13 юни, международната общност на дизайнерите представя продукти и идеи за оформяне на настоящето и бъдещето. Audi се представя там за девети път и показва своята визия за мобилността на бъдещето.

Audi показва основното послание „Living Progress“ на площад Кордузио в сърцето на центъра на Милано. Там „Домът на прогреса“, който се помещава в историческата сграда „Меделан“, представлява обстановката, в която Audi представя своята визия за бъдещето на мобилността и обществото.

Тъй като устойчивото развитие е една от най-неотложните задачи, пред които светът е изправен – Audi поема отговорността. Например в панелните дискусии в „Къщата на прогреса“ се разглеждат въпроси като как хората могат да живеят устойчиво, какво общо има дизайнът с това и каква роля може да играе Audi в тази насока.

Два концептуални автомобила се представят за първи път в Италия

Редуциран дизайн с естетически език на формите и атмосфера, ориентирана към човека, са въплътени в два концептуални автомобила, които Audi представя за първи път в Италия: концепцията Audi grandsphere и концепцията Audi A6 Avant e-tron.

Просторният 5,35-метров концептуален седан Audi grandsphere съчетава елегантност, забавление и автоматизирано шофиране, а концептуалната студия A6 Avant e-tron дава конкретен поглед към бъдещия луксозен клас A6 с електрическо задвижване.

Audi си сътрудничи с производителя на мебели Poliform, като последният представя своята идея за интериорен дизайн за концепцията Audi urbansphere. Този автомобил има най-големия интериор от всички предишни модели на Audi и е проектиран с участието на потенциалните клиенти в Китай и техните желания за градските агломерации по света.

Източник: Факти