Странно ремарке направено от BMW впечатли германската полиция

BMW 3er E30 е един от най-популярните модели на своето време, но в днешни дни запазени екземпляри от това поколение са не толкова често срещана гледка и биват оценявани от ентусиастите. Точният автомобил който ще ви покажем днес е оценен дори от германската полиция, която публикува снимка на колата и нейното ремарке в своята Facebook страница.

Властите в град Хаген забелязват собственоръчно направеното ремарке на един от своите пунктове и спират автомобила за проверка. След кратка справка и проверка на Е30-ката и ремаркето от същия модел се оказва, че всичко е законно и наред. От полицията казват, че такова нещо не се вижда всеки ден и споделят снимката като желаят безопасно и весело пътуване на шофьора.

От споделеният кадър се вижда, че ремаркето е направено от задната част на две BMW-та Е30 комби, какъвто всъщност е и теглещият автомобил, като собственикът дори е поставил еднакви джанти BBS на колата и ремаркето. Единствената разлика, която откриваме е в броните, които вероятно са част от последващите планове за колата и ремаркето.

Източник: Факти