Професионал

Хидроизолация

В нашият магазин може да изберете професионални материали, точно подхождащи за Вашия стил.
В продуктовата подкатегория Хидроизолация ще откриете широк асортимент продукти на разумни цени.

Адекватно предложение за Вашия правилен избор е да разгледате и свързаните с тях продуктови категории като: Битумна Рулонна, Пастообразна, както и Грундове и Консумативи. Тези предложения ще задоволят и най-придирчивите изисквания и критерии за качество.

Хидроизолация цени

Надежните материали от група Хидроизолация, които Ви презентираме са важна част от по-общата категория Строителство, от която може да намерите всичко необходимо, за надежден ремонт на апартамента, дома или вилата.
Високо квалифицирания екип на Професионал ЕООД с голямо удоволствие ще Ви асистираме, за да откриете най-модерните, актуални и съвременни материали лично за Вас.

Идеи за дома

Последните тенденции са са към все по-цветното оформление на дома и комбинирането на разнообразни стилове – еклектичен, винтидж или минималистичен стил.

Колоритните багри и окраски на предлаганите от нас 3D Декоративни панели, Декоративна стенна ламперия и Декоративни Мазилки ще допринесат за Вашата хармония и неповторимост, като същевременно ще придадат стил и класа на Вашият дом.

Професионал ЕООД – модерни решения за Вашият дом!
Безкомпромисно качество на конкурентни цени.
Строителна борса с огромна мострена зала във Велико Търново.