Porsche показа новия Cayenne GTS

Porsche представи новия Cayenne GTS, който пристига като насочена към водача версия, която взима по нещо от другите модификации на модела. Инженерите на Porsche са усъвършенствали окачването, като са заимствали компоненти от Turbo GT за по-прецизно управление. Системата за задвижване на четирите колела (AWD) вече има отделен кръг за водно охлаждане, а GTS Coupe разполага с адаптивен заден спойлер и опционални централно монтирани накрайници на изпускателната система. Визуалните актуализации включват по-големи въздухозаборници, червени спирачни апарати, затъмнени предни и задни светлини и стандартен пакет Sport Design Package със затъмнени екстериорни елементи.

Задвижването е поверено на добре познат 4.0-литров бензинов двигател с увеличена до 500 конски сили мощност. Трансмисията е пренастроена за по-бърза смяна на предавки.

Отвън Porsche Cayenne GTS 2025 се предлага с 21-цолови джанти RS Spyder Design, докато отвътре салонът се отличава с алкантара Race Tex върху различни повърхности, като например корите на вратите, таблото, волана и седалките. Клиентите могат да избират и от темите Slate Grey или Carmine Red за персонализирана атмосфера в интериора.

Източник: Факти