Porsche 911 е патрулка, която не искате да ви преследва

Компанията за тунинг TechArt заедно с организацията „TUNE IT!SAFE!” показаха проект за полицейски автомобил на базата на Porsche 911 Targa. Тунингованата патрулка ще бъде част от изложение в Есен през тази седмица и ще може да бъде видяна на живо.

Последното поколение на 911 е оцветено в син, жълт и сребрист цвят, типичен за патрулните автомобили в Германия, а LED светлини на покрива и надпис “POLIZEI” допълват полицейската визия в екстериора.

От TechArt са добавили сплитер в предната част на бронята, дифузьор в задната част и малък спойлер на багажника. Джантите в черен цвят с жълти акценти също са дело на тунинг компанията.

В интериора откриваме ръчно направен волан с логото на TechArt и променена форма. На централната конзола е монтирано и управлението на добавените светлини и сирени за полицейските нужди.

Под задния капак на Porsche-то работи 3.0-литров бензинов боксер с 385 конски сили и 450 нютон метра. При него подобрения няма, но пък пружините на амортисьорите са заменени със спортни, понижаващи клиренса с 40мм.

Източник: Факти