Подари (си)… адреналин!

Земя, Въздух, Вода, Огън – според вярванията това са четирите елемента, от които е изградена Вселената. Огледайте се и ще ги откриете навсякъде около себе си. Смята се, че човешкият темперамент се състои от комбинация от четирите елемента, като при всеки има по един доминиращ.

С настъпването на пролетта и наближаването на лятото освен природата, сякаш и хората се пробуждаме и с нови сили и идеи се пускаме по бързеите на живота. За някои това може да е начало на нещо ново, за други – добре познато и обичано приключение. А топлите сезони си имат своите начини да ни изкарат навън. Предлагаме ви уникални изживявания, свързани с основните елементи, изграждащи нашия свят. Всички те са събрани в платформата за ваучери Gift Come True – една малка дигитална Вселена с над 500 различни видове преживявания.

Ние подбрахме няколко уникални изживявания, които са подходящи за всеки от тези темпераменти – Земя, Въздух, Вода или Огън. Дали ще ги споделим, подарим или ще си ги пазим ревностно за себе си… това е наш избор. Но независимо какво е решението ни, няма да ни е излишна помощ с добри предложения. Да не забравяме и, че в края на този месец са абитуриентските балове. А какъв по-хубав подарък за един млад човек от екстремно преживяване сред природата или с други думи – от доза адреналин. Помогнете на абитуриента да „влезе“ в истинския живот с висока скорост – по земя, въздух и вода, или зареден с огнена енергия.

Земя: Офроуд приключение с ATV

Това приключение е за хората, които искат да почувстват адреналина, като овладяват машината. Тоест върховно изживяване за хора с бензин в кръвта, които желаят да тестват възможностите на четириколесното all-terrain vehicle, с което може да се премине отвсякъде.

Вода: Каяк в бързи води

Тук ще се срещнете очи в очи с дивата природа и по-конкретно с нейната най-чиста стихия – водата. Този подарък е подходящ както за начинаещи, които искат да получат основни умения, така и за по-напреднали, които да затвърдят вече наученото. А с курса за управление на каяк в бързи води, те вече ще бъдат „опитомени“.

Въздух: Управление на самолет или полет с делтапланер

Ако пък сте си мечтали да покорите небето, управлението на самолет е изживяването за вас. Друг вид екстремно изживяване във въздуха е делтапланерът. С този подарък можете да изберете самолет или гъвкавото крило със стреловидна форма, или пък и двете.

Огън: Дрифт преживяване за любители

Ако искате да съчетаете висок адреналин със свръх самообладание и буквално да „запалите гумите“ то дрифтът и екстремното шофиране са вашето преживяване. Под ръководството на една от кралиците на дрифта в България, Ива Русинова или Силвия Дамянова, ще можете да усетите адреналин в най-чистата му форма. Ако все пак изпитвате несигурност зад волана на мощните машини, можете да се насладите на тръпката и от мястото до шофьора, а удоволствието ще бъде не по-малко!

Ако тези изживявания не са ви достатъчно екстремни, можете да изберете скок с парашут или гмуркане например. Специално по повод предстоящите абитуриентски балове на страницата на Gift Come True на разположение е специална селекция от предложения. А ако пък не сте сигурни с какво точно ще зарадвате получателя, подарете му удоволствието да избира сам с гифт карта на определена от вас стойност.

Източник: Факти