Пиян китаец потроши три Rolls-Royce-а и Lamborghini (ВИДЕО)

Китайски гражданин започва да трупа сериозна популярност в интернет пространството след като само за няколко часа се превърна в интернет сензация. Инцидентът за който ще ви разкажем се е случил на 21 май в Китай, а в него главна роля заема 24-годишен мъж, три Rolls-Royce-а и Lamborghini Aventador. На заден план могат да се видят и приятелите на пияния младеж, които се опитват да го спрат.

Както се вижда и във видеото под текста, мъжът решава, че трябва да скочи върху паркираните пред хотела скъпи коли и скача върху предния капак и стъклото на Lamborghini-то. След като чупи предното стъкло на Aventador-а, мъжът директно скача върху предния капак на паркирания до него Rolls-Royce Cullinan причинявайки още щети.

Макар приятелите му да се опитват да го спрат, младежът е решен да се докосне до всяка от четирите паркирани коли и го прави, преди да се откаже и да изчезне от полезрението на камерите. За инцидента се разбрало след като на следващата сутрин собствениците на колите заварили трагичната гледка и поискали записите от камерите.

Източник: Факти