Пищящи гуми от най-скъпото BMW на „Ринга“ (ВИДЕО)

Премиерата на най-скъпото серийно BMW правено някога е все по-близо, а доказателство за това са поредните тестове на спортното 3.0 CSL Hommage, които бяха засечени от YouTube канала на Automotive Mike. Тестовият автомобил е покрит с цветен камуфлаж с някои от най-специалните автомобили на BMW М през годините.

Колата е базирана на М4 CSL, както вече сме ви разказвали, но с доста по-различна визия, която все още не можем да видим в пълния ѝ блясък. и подобно на него ще предлага единствено със задно задвижване. Основната разлика между двете ще е наличието на механична трансмисия при по-ексклузивния модел, както и вероятно повече мощност. Очакванията са тя да нарасне до 560 конски сили, а в допълнение инженерите да направят промени по окачването, аеродинамиката и разбира се, да намалят теглото.

Все още няма информация за това каква точно ще е цената на колата, но според запознати с плановете на компанията източници тя ще започва от 750 хиляди евро. Очаква се дебютът да се състои през следващия месец.

Източник: Факти