Огорчен! Стефан Илчев напусна България

Докато четет това, Стефн Илчев вече ще е в самолета след трудния избор да напусне България.

Музиката в България се е превърнала просто в НЕЩО, а не в изкуство, заяви певецът Стефан Илчев, който е решил да напусне България. Дори да получа награда, едва ли бих се зарадвал, каза пред камерите на Нова тв певецът. „Всеки тук се прави на певец,  а на талантливите не се обръща внимание. Телевизиите се борят за рейтинг, но не си дават сметка, че и възпитават. Интернет е станал заместител на книгата и учебника. Стойностното изкуство е извън медиите, каза още певецът. Странно – една песен е хит в чужбина, у нас – не. Не искам да пробивам на място, на което не съм желан. Ще пробвам там, където ме харесват.“, сподели Илчев.

От 15 години създавам авторска музика и все още ме пишат, че съм млад певец и автор, а съм на 40 г. Трябва ли да стана на 70 г., за да имам концерт?

Прапрадядо ми е италианец, дотук най-много съм в Италия, но само на почивка. Заминавам за Италия да опитам. Започнах работа с италиански композитори и това много ме вълнува. Не можете да си представите какво е чувството да чуете акорди от пиано в 1 през нощта и някой да ви каже „Ето това си ти!“, сподели певецът, цитиран от „Марица“.

 

 

Източник: novinite.bg