Моторист се опита да разбие Bugatti с чук, докато шофьорът му е вътре (ВИДЕО)

Bugatti Chiron е един от най-скъпите автомобили в света и собствениците на такива коли често ги държат в специални гаражи и се стремят да запазят максимално външния им вид в редките случаи, когато ги изкарват на улицата. Не можем да потвърдим дали собственикът на конкретния екземпляр е такъв човек, но със сигурност можем да кажем, че ударът с чук по стъклото не е нещото заради което е изкарал колата си по британските улици.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Supercar Fails (@supercar.fails)

Инцидентът, както вече стана ясно се развива в Лондон, а главни участници в него са Bugatti Chiron и водач на мотопед, който изглежда е недоволен от френския хиперкар. Клипът е дълъг едва няколко секунди, но пък показва точния момент в който мотористът налага с чук френското возило пред погледите на останалите в трафика.

За щастие, шофьорът на Bugatti-то бързо се изстрелва напред, макар да отнася няколко удара. В коментарите се срещат коментари за това, че вероятно шофьорът на Bugatti-то е препречил пътя на мотоциклетиста и затова е отнесъл няколко удара. Какво точно се е случило не можем да знаем, но със сигурност видеото има своята предистория.

Източник: Факти