Mercedes S63 Brabus Maybach V12 или как да развалим една S-Klasse

Mercedes S-Klasse W221 е една от най-познатите лимузини в света и очаквано има много фенове в различните части на планетата ни. Всеки от тях е с различен вкус и някои предпочитат оригиналната визия на седана, докато други пък разчитат на тунинг компании или собствените си умения, за да подобрят визията на своята кола.

Именно такъв случай наблюдаваме в Белгия, където лимузината е получила някои абсурдни „подобрения“ и лесно попада в групата „Shitty Car Mods” в социалната мрежа Reddit.

Започвайки с емблемите в задната част на лимузината, те описват няколко модификации на S-Klasse, включително S63 AMG, V12, Brabus и дори Maybach. Честно да си признаем не можем да преценим коя от тях е истинска, но пък бихме прочели вашите предположения в коментарите.

За допълнение, лимузината е получила редица лъскави лайстни около стоповете, фугите на багажника и вратите, броните, калниците и дифузьора, както и някои контрастни зелени акценти.

Промените продължават с добавянето на четири нови накрайника в средната част на бронята, два от които по-напред от другите, а за да бъде завършена генерацията, още два накрайника се подават под задната врата в стил G63 AMG.

За завършек ще отбележим малкия спойлер, лъскавата антена тип „акула“ и разбира се поръчковият номер, превода на който ще оставим на вас.

Източник: Факти