Мечка отвори вратата на пикап, за да си вземе фъстъци (ВИДЕО)

Видеоклип в канала ViralHog в YouTube набира популярност след като показа как мечка отвори вратата на пикап, качи се в него и си взе храна. Видеото е заснето от собствениците на пикапа, които наблюдават случващото се от близката къща. Кадрите са качени на 10 юни, но инцидентът се е случил на 29 май тази година в Тенеси, САЩ.

Собственикът на пикапа споделя, че е получил съобщение за това, че в района може да бъдат срещнати мечки. Само 30 минути по-късно, докато разтоварва пикапа си, мъжът и негово семейство се натъкват на необичайната гледка. В началото на видеото, животното търси храна около пикапа, но без особен успех.

Отключеният автомобил, обаче, привлича вниманието на мечката и тя отваря вратата му, качвайки се и търсейки останала храна. Собственикът споделя, че в подлакътника между седалките е имало фъстъци, които мечката взима. Във видеото се виждат и опитите на семейството да прогонят животното, включително с две постелки за врата и дори стол. В крайна сметка мечката поема по пътя си, оставяйки интересен спомен за американското семейство и интернет простраството.

Източник: Факти