Mansory реализира проект, който ние ви показахме преди две години

През ноември 2021 година ви показахме виртуален проект на базата на Lamborghini Urus, който превръща купеобразния кросоувър в двуврата негова версия. Още тогава изказахме съмненията си от Lamborghini да изпълнят подобно предизвикателство, но изглежда правилно сме насочили вниманието си към тунинг сцената, където подобни преработки са напълно възможни.

Сега, през 2023 година от Mansory показаха именно такъв проект, но в типично техен стил. Кросоувърът е загубил две от вратите си, но за сметка на това е получил две по-дълги предни врати. Тунинг експертите са преместили B-колонката с 20см назад, правейки достъпа до задните места по-лесен.

Освен тази промяна, Mansory също така са добавили и собствен бодикит с нови брони и спойлери, отвори на капака и калниците, както и по-широки калници. Джантите също са различни от оригиналните и следват цветовата схема на купето. По отношение на задвижването, колата разполага с 900 конски сили и 1100 нютон метра въртящ момент, които са способни да я изстрелят до 100км/ч в рамките на 2.9 секунди.

Източник: Факти