Кошмарът на BMW феновете се сбъдна

При представянето на предходното поколение BMW 7 Series, интернет буквално бе залят от картинки, мемета и подигравки за дизайна на лимузината и по-конкретно „бъбреците“. Сега, близо 4 години по-късно, вече видяхме още едно поколение 7 Series, както и други модели с не толкова фотогенични решетки или поне не според повечето фенове на марката. Въпреки това, някои собственици на BMW все още откриват нещо смешно в картинките с решетките, а изглежда един от тях дори е приел нещата малко по-сериозно.

Снимката, която виждате над текста е публикувана в социалната мрежа Reddit и показва руско BMW 7 Series с огромна „решетка“ покриваща фаровете и част от предната броня. Плашещото на пръв поглед произведение всъщност е фолио, което е препратка към една от най-популярните картинки в интернет пространството, която показва как ще изглеждат колите на BMW след няколко години, ако следват тенденцията с увеличаването на размера на „бъбреците“.

Стикерът е поставен върху предходно поколение 7 Series и със сигурност събира погледите, особено когато видите нещо подобно да се задава към вас на пътя. Бихме се радвали да прочетем в коментарите, какво мислите за дизайна на новата 7 Series и кое е любимото ви поколение на лимузината.

Източник: Факти