Koenigsegg вече има представителство в България (ОБНОВЕНА)

Това не е първоаприлска шега, една от най-известните компании за хиперколи в света ще отвори шоурум в България. Шведската компания Koenigsegg вече официално има представителство в страната ни. Новината е потвърдена от официалния сайт на марката, където откриваме, че България е една от малкото страни в Европа, където компанията избира да има представители.

За момента няма много официална информация, но това, което откриваме в сайта на компанията е, че представителството се намира на булевард „Черни Връх 53“ в София, където можем да открием още дилърство на BMW, Mini и Rolls-Royce сервизен център. Представител на Koenigsegg за България ще бъде именно MCar Premium EOOD.

За момента няма официална информация за това дали ще има физически шоурум на марката, но по неофициална такава, от наш идточник, пожелал анонимност, Koenigsegg ще отвори в София реален (физически) шоурум, където ще бъдат изложени хиперавтомобилите. Официално потвърждение на тази информация очакваме съвсем скоро, а когато разберем, със сигурност ще ви информираме.

Източник: Факти