Какво мислите за BMW 8 Series с визията на новата „седмица“?

Второто поколение на BMW 8 Series е на пазара от 2018 година и очаквано, съвсем скоро трябва да премине през разкрасителни процедури, които в света на BMW се означават със съкращението LCI. Фейслифтът на модела, който се предлага като кабриолет, двуврато и четириврато купе най-вероятно ще дебютира до края на тази година или в началото на следващата, но под каква форма.

Фотографи вече няколко пъти засичаха различни прототипи покрити с камуфлаж, които по всичко изглежда крият новата визия на „осмицата“, но гадаят каква ще бъде тя. Вероятно луксозният модел ще получи леки промени, които ще засегнат минимално светлините и отворите на бронята, но какво би се случило, ако от BMW решат да заложат на настоящия си дизайнерски език и разделените на две части предни светлини.

Подобно решение видяхме при последното поколение на 7 Series, което дебютира през изминалия месец, както и фейслифта на Х7, който също се появи по същото време. Виртуалната разработка на 8 Series също е получила разделени на две части предни светлини, нова предна броня, както и нов капак. Промените са засегнали и страничната част на четиривратото купе, където откриваме нови дръжки на вратите.

Източник: Факти