Какво мисли бившият дизайнер на BMW за новата 7 Series? (ВИДЕО)

Бившият дизайнер на BMW и McLaren – Франк Стивънсън не пропусна да сподели своето мнение за последното поколение на луксозната лимузина BMW 7 Series и нейният електрически брат – i7. Стивънсън направи това във видео в своя YouTube канал, където напоследък е доста активен.

За разлика от предишните си видеа, където дизайнерът упрекваше силно новите модели на „баварците“, включително 2 Series, XM и електрическия iX, сега Стивънсън бе доста положително настроен. Британецът сподели мнението си, че новата 7 Series има отличителна предница, която не е толкова „неотговорна“, колкото при останалите скорошни модели на марката.

Той също така добави, че тя се свързва по-добре с дизайнът на марката назад в историята. Стивънсън добави, че BMW е можело да смали малко повече предната решетка при i7 и да заложи на традиционни светлини, вместо такива разделени на две части.

Дизайнерът изказа и комплименти за страничната линия на колата, както и за извивката на Хофмайстер, която присъства тук. Негативни коментари бяха насочени към задницата, където регистрационният номер е разположен върху бронята, а не върху багажника. Стивънсън заяви, че това нарушава дизайна и би било по-добре, ако номерът бъде преместен върху задния капак. Подобни промени направихме и ние при преработката на 7 Series, която ви представихме преди няколко седмици.

Източник: Факти