Известният астролог Гал Сасон: На България са нужни нови хора в нови правителства (ВИДЕО)

Астрологът на звездите Гал Сасон разказа пред Гала в „На кафе“ какво вещае настоящата звездна конфигурация и какво означава това за България.

„Най-важното е, че Марс, планетата на действието, става ретроградна. Това не е лесно. Но всичко, което се случва, е поради причина. Така че от август до март догодина, Марс ще бъде в Близнаци. Има опасност от гражданска война. Не тук в България. Но може би на други места в света. Защото Близнаците са братята и сестрите, а Марс е война.

„Особено от 30 октомври до средата на януари. Така че не е добър момент за съдене или за конфликти. Не е хубаво да се купуват големи машини, ще имаме нагласа за твърде много агресия. Ще имаме затъмнение – около 25 октомври и 9 ноември, трябва да се внимава, нещата бързо се движат, а Марс е ретрограден“.

„Много е трудно за вас сега. България е от страна на моя баща, а Израел – от страна на майка ми, а тези две страни се управляват от Телец. От 2018-та Уран е в Телец. Уран е лудият, непредсказуемият. И двете страни в момента нямат правителство. На двете страни е нужна нова свежа кръв. Да са нови хора в нови правителства.“

Източник: Факти.бг

 

Източник: novinite.bg