Известна тунинг компания преобрази Fiat Scudo

Ircmsher е добре познато име в света на тунинга, особено когато става въпрос за автомобили с марката Opel. Сега компанията показа новото си амплоа или поне отчасти и се зае с два от моделите на Fiat. Става въпрос за бусовете Scudo и Ulysse, които се предлагат още като Opel Vivaro, Peugeot Expert, Citroen Jump или Toyota Proace, което обяснява и липсата или разликите в емблемите на някои от снимките.

Тунинг комплекта включва добавка за предната броня, нови пластмасови прагове, както и добавка на задната броня. Задницата е завършена от малък спойлер над багажната врата, а джанти с размер от 18, 19 или 20 цола могат да бъдат избрани от клиента. От Irmscher споделят, че по желание на клиента могат да бъдат поставени и нови пружини, които понижават буса с 30мм.

Отново по желание на клиента могат да бъдат поставени и лепенки с дизайн на тунинг компанията, както и червени акценти по бронята, джантите и купето. Тунинг пакета е подходящ за товарната и пътническата версия на Fiat, но вероятно същото се отнася и за другите изброени „близнаци“.

Източник: Факти