Honda показа интериора на новото CR-V

Honda загатна за появата на новото поколение Honda CR-V като показа интериора на популярния кросоувър и разкри малко повече за премиерата. Тя ще се състои на 12 юли, когато ще видим повече от „джипа“. Преди няколко месеца се появиха снимки на китайското министерство на индустрията и информационните технологии, което на практика разкри екстериора на базовия модел, но все пак ще е интересно да видим различните модификации.

В интериора няма много изненади и той е почти идентичен с този на последното поколение Civic, което видяхме миналата година. Единствената разлика откриваме в централната конзола и лоста за скоростите. Малки разлики има в корите на вратите и горната част на таблото. Пред водача е поставен дигитален километраж, а в средната част на таблото виждаме и дисплея на инфотеймънт системата.

Все още не се знае нищо за задвижването и с какви двигатели ще се предлага CR-V, но позовавайки се на стратегията на Honda, то очакваме единствено хибридни версии, комбиниращи бензинов двигател и електромотор. Повече ще разберем след малко повече от две седмици, когато Honda ще разкрие подробностите.

Източник: Факти