„Голямото куче“ на Haval вече е готово за лов

Две години след официалния дебют на Big Dog, китайската марка Haval представи специална версия на всъдехода, пригодена за по-тежки условия. Така наречената версия Hunting Edition се отличава с офроуд елементи, допълващи визията на ръбатия „джип“.

„Ловджийското куче“ на Haval може да бъде отличено с повече пластмасови елементи, като например по-голямата предна решетка и фарове, както и променената предна броня. Калниците са се сдобили с допълнителни пластмасови разширители, а задната броня е изгубила хромираните си елементи в полза на пластмасови такива.

В интериора виждаме 12.3-инчова инфотеймънт система, дигитално табло и хед-ъп дисплей. Седалките са облечени в кожа, а воланът напомня на този при новия Land Rover Defender. Пред пасажера на предната седалка е поставена дръжка в стил G-Klasse.

Под капака няма промени и всъдеходът се предлага с 1.5-литров бензинов дивгател със 170 конски сили или 2.0-литров бензинов двигател с 211 конски сили. И двата се предлагат с автоматична трансмисия със сефем предавки и задвижване на четирите колела.

Източник: Факти