Ето каква ще е новата Kia Sportage (ВИДЕО)

Популярният кросоувър Kia Sportage продължава да печели сърцата на автомобилистите по целия свят. Това е бюджетен конкурент на Toyota RAV4 и Mazda CX-5, който ще стане още по-привлекателен след предстоящият си фейслифт.

Обновеният модел вече беше показан онлайн с нов ярък дизайн. Kia подготвя няколко нови продукта, включително рестайлинг на настоящите модели от средния експлоатационен живот, по-специално Sportage.

Каналът TALK WHEELS публикува интересна визия, базирана на спекулации относно външния вид на модела 2025 Kia Sportage GT. Официалното представяне на новия Kia Sportage 2025 е насрочено за края на 2024 година.

Въпреки че официалните подробности все още се пазят в тайна и не са известни, е ясно, че производителят ще обнови външния вид на модела. Той може да изглежда доста близък до този от видеото, което ви показваме по-долу.

Корейската компания традиционно смело експериментира с дизайна на своите автомобили, дори по време на рестайлинг. Така, сега се очаква актуализация на предната и задната част, нови брони и светлини.

Архитектурата и дизайнът на интериора на Kia Sportage 2025 също може да се промени. Мултимедийната система най-вероятно ще бъде актуализирана и размерите на монитора ще бъдат увеличени. Вижте повече във видеото.

Източник: Факти