Експерти оценяват това Subaru Impreza на 250 хиляди лева

През изминалите седмици няколко пъти ви разказвахме за възроденото Subaru Impreza 22B, което от Prodrive ще направят в лимитирана серия от 25 броя. Колите се продават на цена стартираща от 500 хиляди евро, което прави офертата, която ще ви покажем днес наистина добра. По време на аукцион организиран от Silverstone ще бъде предложено оригинално Subaru Impreza 22B от 1998 година.

Колата е една от 400 произведени за Япония и една от 425 произведени в световен мащаб. Очакванията на експертите са, че конкретният екземпляр ще се продаде за сумата от около 250 хиляди евро. Описанието не е съвсем подробно, но се споменава, че настоящият собственик на колата я притежава от 18 години, а километражът ѝ показва 58 хиляди километра.

Двувратото Subaru е в познатия син цвят в комбинация със златисти 17-цолови джанти на BBS, по-широки калници, голям спойлер на задния капак и въздуховод върху предния капак. В интериора виждаме комбинация от черен и син плат по седалките, корите на вратите и дори стелките. Под капака на тази легенда стои 2.2-литров боксер с 280 конски сили и максимален въртящ момент от 363 нютон метра, които се предават към четирите колела в комбинация с механична трансмисия с пет предавки.

Източник: Факти