ДПС отрече депутат от партията да е и охрана на Пеевски и се подигра на Ицо Хазарта

Г-н Петров може би среща трудности с ориентацията в Народното събрание, защото е нов депутат. От кадрите, които видях, той вероятно има предвид зам. председателя на ДПС Ахмед Ахмедов, който е човек с дълъг политически опит“. Така Велислава Кръстева от ДПС отговори на в-к „Сега“ по повод думите на депутата от „Продължаваме промяната“. Христо Петров (Ицо Хазарта), че ДПС имат депутат, който всъщност е охранител.

„Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой друг от тяхната група напуска залата – той също отново отива с него. Това е депутат със заплата, който е сложен на избираемо място и ще гласува закони. А всъщност е охранител“, коментира в неделя Христо Петров пред Нова.

„Ахмед Ахмедов е шести мандат народен представител, със солидна експертиза. В партията пък е с ресор организационни въпроси“. По думите й представителите на „Продължаваме промяната“ „явно мерят нещата по себе си – случайно попаднали в Народното събрание“, коментира Кръстева.

„Да, охрана съм – на правата и свободите на българските граждани, на човешките права, на гражданските и на политическите права и свободи. Не само аз, а и цялата ни парламентарна група, и цялото ръководство на партията, и цялата партия сме охрана“, коментира Карадайъ след консултациите при президента Румен Радев.

Източник: novinite.bg