Кирил Петков: Време е да сложим смисъл в думите „народен представител“

Време е да сложим смисъл в думите „народен представител“. Народен представител е човек, който представя не само своите избиратели, но и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ – горд народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това заяви лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в тържественото си слово по повод откриването на 47-то Народно събрание.

„За съжаление прекалено дълго време голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и затова сме изправени пред огромни предизвикателства. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом извън България. На всеки площад, където се срещахме с наши избиратели, ни казваха: „Моля, върнете ни млади хора“. Това ни го казваха възрастни хора през сълзи – 42% от тях живеят под линията на бедност“, посочи Кирил Петков.

Време е да сложим смисъл в думите „народен представител“. Народен представител е човек, който представя не само своите избиратели, но и на целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ – горд народ с велика история, намиращ се на най-красивото кътче на Земята. Това заяви лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в тържественото си слово по повод откриването на 47-то Народно събрание.

„За съжаление прекалено дълго време голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и затова сме изправени пред огромни предизвикателства. Близо 2 млн. от нашите сънародници са избрали място за дом извън България. На всеки площад, където се срещахме с наши избиратели, ни казваха: „Моля, върнете ни млади хора“. Това ни го казваха възрастни хора през сълзи – 42% от тях живеят под линията на бедност“, посочи Кирил Петков.

Източник: novinite.bg