През май тази година Mitsubishi ни изненада със съобщението, че възражда бранда Ralliart. Вълнението продължи само няколко месеца, тъй като съвсем наскоро автомобилният производител представи названието просто като пакет от аксесоари за два от своите проходими модела в Тайланд. Наистина се надявахме на нещо по-емоционално, но ако съдим по тази възкресена емблема, компанията ще се придържа към създаването на скучни, макар и печеливши кросоувъри и камиони. Да, това означава, че няма да модели Evolution.

Това лято стана ясно, че Mitsubishi обмисля да се включи отново в моторния спорт, но няма непосредствени планове за нов Lancer Evolution. Вратата не е напълно затворена, въпреки че „компанията все още не е достатъчно силна“, за да започне да харчи пари за разработката на мощен седан. Това ни води до рендъра, който виждате в горната част на тази страница.

Той идва с любезното съдействие на нашите приятели и колеги от Kolesa.ru и изобразява съвременен Mitsubishi Lancer Evolution. Разбира се, няма положителни знаци, че спортният седан може да бъде възроден, но дизайнерът Никита Чуйко реши да ни даде нещо, върху което да размишляваме. Lancer Evo се представя под формата на нов спортен модел, боядисан в поразителен жълт цвят с дизайн на предната част повлиян от актуалните модели на фирмата.

Цялостната форма на виртуалната кола е много подобна на последното поколение Lancer Evo, но има по-остри линии, които правят цялата разлика. Отзад модерно изглеждащите стоп светлини, които се простират до задните калници, правят много смело изявление и придават на автомобила много индивидуален характер. Трябва да признаем, че работата, свършена тук, е невероятна и ни кара да желаем да има поне някаква надежда за нов Lancer Evolution. Засега изглежда шансове няма, но кой знае какво може да донесе утрешният ден.

The post Ако Mitsubishi Lancer Evo получи наследник… appeared first on AUTOCLUB.bg.

Източник: autoclub.bg