Депутати напускат ИТН и отиват при ПП! Слави: Предатели за пари и постове

Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство“. Това заяви в Стара Загора депутатът от „Продължаваме Промяната“ Атанас Михнев – на фона на анонса на премиера Кирил Петков, че се търсят 12 депутати от ИТН, които да се „отцепят“ от групата си и да осигурят мнозинството след като лидерът Станислав (Слави) Трифонов обяви напускане на управленската коалиция. вярно или не – първото затвърди самият Трифонов, който малко след изявата на Михнев обяви (традиционно) в профила си във фейсбук:

„Току-що получих информация, че депутати от „Има такъв народ“ ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев“.

И съответно обвини съратниците си в това, че били купени и ги обяви за „предатели:

„Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане. Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях“. 

Източник: novinite.bg