Чалгария до шия: Лепят стотачки по короната на фолк дивата Бони (СНИМКИ)

Чалга дивата Бони даде старт на частните си участия по случай завършването на дванайсетокласниците. Първото за сезона се оказа изключително успешно и доходоносно за талантливата изпълнителка. Тя пя няколко часа на абитуриентската на Яни, Ани, Илия и Соня. Освен солидния хонорар, който бабата на децата плаща, Бонка си тръгва със сериозна сума пари в ръка.

По време на изпълнението на едни от най-хитовите й песни гостите не спират да й тикат банкноти в ръцете. По-отворените от тях дори закичват стотачки в диадемата на фолкпевицата. Така Бони си тръгва с поне две хилядарки от изпращачите на абитуриентите. От видео в социалните мрежи ясно се вижда, че певицата хич не се притеснява от украсата по косата си. Ромската перла стиска здраво в ръце банкнотите, докато жени с пищни рокли танцуват в ритъм около нея. Противно на очакванията, че предимно мъже дават бакшиши на певиците, този път Бони получи финикийски комлименти и от нежния пол.

 

Певицата събира пари от гости

Певицата събира пари от гости

 

Бони поздрави завършващите, те й се отплащат с пари

Бони поздрави завършващите, те й се отплащат с пари

 

„Истинско удоволствие беше за мен да бъда част от прекрасното, абитуриентско парти на Яни, Ани, Илия и Соня като специална музикална изненада и подарък от баба Снежа! Бъдете здрави, щастливи цялата фамилия, все така успешни и пълни с любов!“, пише Бонка под видеото със стотачките.

 

Баби и абитуриенти танцуват под чалга ритмите

Баби и абитуриенти танцуват под чалга ритмите

 

Мъже и жени тикат стотачки в ръцете й

Мъже и жени тикат стотачки в ръцете й

 

 

Източник: novinite.bg