Брутален брониран всъдеход за четвърт милион евро

Rezvani е добре позната компания, която се е доказала в производството на екстремни всъдеходи през годините и последният им проект също не прави изключение. Този път компанията се е спряла на Cadillac Escalade от който не можем да намерим и следа в екстериора. Колата е напълно в стила на Rezvani с малки прозорци, остри линии и квадратни форми. В интериора има малка решетка с LED светлини в двата ѝ края, както и малки дневни светлини малко под тях.

В допълнение към цената от 250 хиляди евро може да бъде поръчан и защитен пакет, който добавя бронировка към купето и стъклата на колата, както и специални гуми, преработено окачване и стоманена предна броня с лебедка. Пакетът, който струва 95 хиляди евро добавя още заслепяващи светлини, интерком, електрически дръжки, димна завеса, нощно виждане, каска и бронежилетка и маски.

Интериорът, за разлика от екстериора е идентичен с този на Escalade, което предвещава много лукс и удобства. Те включват електрически седалки с обдухване и масаж, няколко екрана, таблети и други. Най-мощният двигател, който се предлага за машината е 6.2-литров V8 със 700 конски сили и 911 нютон метра максимален въртящ момент. Трансмисията е автоматична с 10 предавки, а задвижването се предава към четирите колела.

Източник: Факти