BMW тества топ лимузината си у нас

В началото на месец септември екипът ни засече две покрити с камуфлаж BMW-та близо до границата ни с Гърция. Тестовите версии на двата модела заснехме в пристанищното градче Александруполис, което се намира на около 75 километра от границата ни с южната ни съседка. Сега един от прототипите бе засечен на наша територия, близо до границата ни с Румъния.

Снимките бяха споделени с нас от Алекс Груев, който засича тестов прототип на електрическата 7 Series на бензиностанция в България, а след това и на границата ни с Румъния. Други потребители пък споменават, че са видели облепената лимузина в района на Велико Търново. Вероятно това е някой от тестовите прототипи на по-наточените версии на лимузината i7, която дебютира по-рано тази година.

Българските пътища са чудесно място за инженерите на BMW да направят последни настройки и тестове на окачването и да повишат комфорта му. Припомняме, че наскоро видяхме тестова версия на новата A-Klasse, която също засякохме на българска земя и то по-точно на един от главните булеварди в столицата ни.

Източник: Факти