Audi обнови A6 и A7 в Европа

Audi актуализира актуалните A6 и А7 като до представи нови нива на оборудване за двата модела в Европа. Актуалните поколения на двата модела са на пазара от 2019 година, а през 2024-та купувачите на такива ще имат възможност да избират между basic, advanced и S-Line оборудване за A6 и basic и S-Line за A7. Промените са минимални и засягат единствено външния вид на колите.

Като за начало, промени може да открием в рамката около решетката, както и самата решетка, които могат да бъдат решени в хром, тъмен хром или матово черен цвят. Част от елементите в долната част на бронята отпред и отзад получават сив цвят, като той е наличен само за по-високите нива на оборудване. Налични са нови прагове, както и нови 19-цолови джанти.

През 2024 г. интериорът и на двата модела ще може да се избира независимо от пакета за екстериора, който клиентът е избрал. Например в интериора на S line арматурното табло, покривната линия и интериорът са изпълнени в черно, а многофункционалният волан получава контрастни шевове и перфорирана кожа. Още един спортен щрих към интериора добавят педалите от неръждаема стомана. Пакетът S line се предлага и с тапицерия от плат и кожа „Sequenz“ за A6, а A7 получава комбинация от алкантара и кожа „Frequenz“.

Купувачите ще могат да избират от общо 12 екстериорни цвята за моделната година 2024, включително за първи път бяло Arcona и кафяво Madeira. Междувременно тези, които търсят модел S, ще могат да избират и Гренадинско червено металик и Аскари синьо металик.

В интериора има нови декоративни елементи, а собствениците ще имат общо осем възможности за избор. Те включват Olive Tree Natural и Ash Volcanic Gray Natural, както и някои, покрити с алкантара Dinamica, за спортен привкус.

Всички модели ще се предлагат стандартно с Audi virtual cockpit под формата на 12,3-инчов екран зад волана. Full LED фаровете също вече са стандартни, както и функцията за подпомагане на паркирането.

Източник: Факти